Αναζήτηση
Filters
Close

Μάνατζμεντ

Δραστηριοποιείστε στον τομέα του Μάνατζμεντ και θέλετε να γνωρίσετε τις βασικές αρχές οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων και τις εταιρικές λειτουργίες;

Διαθέτετε γνώσεις Μάνατζμεντ και επιθυμείτε να εξειδικευτείτε σε συγκεκριμένους τομείς, π.χ. Logistics;

Ενδιαφέρεστε να γνωρίσετε την Επιχειρηματικότητα, όλες τις πτυχές και τις τάσεις της;

Η κατηγορία περιλαμβάνει βιβλία, τα οποία αφορούν όλες τις πτυχές του Μάνατζμεντ στη σύγχρονη επιχείρηση. Τα Διοικητικά βιβλία άπτονται θεμάτων, όπως η Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, η Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων και η Οργανωσιακή Συμπεριφορά, η Επιχειρηματικότητα και η Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, τα Logistics. Όλα τα βιβλία είναι πλούσια σε παραδείγματα, case studies, ερωτήσεις και ασκήσεις προκειμένου να συνδέσουν τη θεωρία με την πράξη και να συμβάλλουν στην πλήρη εμπέδωση των θεμάτων.

Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Η Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού στο Ελληνικό Επιχειρείν

Ολοκληρωμένη και περιεκτική θεώρηση της έννοιας και του περιεχομένου της διοίκησης ανθρωπίνου δυναμικού στη σύγχρονη ελληνική επιχείρηση.
€17,77
€15,99

Επανάσταση στο Επιχειρείν

Προκαλεί το συμβατικό επιχειρείν και προσφέρει εκατό συμβουλές για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας και ενός ολοκληρωμένου ατόμου.
€16,00
€14,40

Καινοτομία και Αλλαγή στο Επιχειρείν

Πλήρης ανάπτυξη θεμάτων καινοτομίας, αλλαγής, επιχειρηματικότητας και μετασχηματισμού, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστα στοιχεία για την εξέλιξη στο επιχειρείν.
€25,00
€22,50

Logistics Μάνατζμεντ και Στρατηγική

Μία συνοπτική, εφαρμοσμένη και σύγχρονη εισαγωγή στην έννοια των Logistics και στο μάνατζμεντ της αλυσίδας εφοδιασμού.
€48,78
€43,90

Οργανωσιακή Ψυχολογία και Συμπεριφορά

Αναλύει την ανθρώπινη συμπεριφορά στον εργασιακό χώρο και αποτελεί πολύτιμο σύμβουλο για όσους διοικούν ή θέλουν να διοικήσουν ανθρώπους αποτελεσματικά.
€42,00
€37,80

Οργάνωση και Διοίκηση

Μια πρωτότυπη προσέγγιση του Μάνατζμεντ γραμμένη από Έλληνες επιστήμονες και επιχειρηματίες και πλούσια σε παραδείγματα από την ελληνική πραγματικότητα.
€38,80
€34,92

Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων

Ολοκληρωμένη προσέγγιση της διοίκησης του ανθρωπίνου δυναμικού των επιχειρήσεων και οργανισμών.
€30,80
€27,72

Διοίκηση Δικτύων Διανομής & Logistics

Αναλύει τα ζητήματα της αποτελεσματικής οργάνωσης και διοίκησης των δικτύων διανομής ενός προϊόντος, καθώς και της οργάνωσης των logistics.
€26,00
€20,80

top