Αναζήτηση
Filters
Close

Οικονομικά

  Θέλετε να γνωρίσετε την Οικονομική Επιστήμη, τη Μικροοικονομία και τη Μακροοικονομία; 

   Διαθέτετε γνώσεις στα Οικονομικά και θέλετε να εξειδικευτείτε σε συγκεκριμένους τομείς, π.χ. Διεθνείς Σχέσεις;

   Ενδιαφέρεστε να εφαρμόσετε τη Στατιστική ανάλυση σε επιχειρηματικά προβλήματα;

Η κατηγορία Οικονομικά περιλαμβάνει βιβλία, σύγχρονα και κατανοητά, τα οποία αναλύουν όλα τα οικονομικά ζητήματα που πρέπει να γνωρίζει κάθε αναγνώστης. Κάθε βιβλίο είναι αφιερωμένο σε μια συγκεκριμένη επιστήμη, όπως Οικονομική Επιστήμη, Μικροοικονομική και Μακροοικονομική, καθώς και σε εξειδικευμένους τομείς, όπως Στατιστική, Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις και Κρίσεις. Όλα τα βιβλία είναι πλούσια σε παραδείγματα, πίνακες, σχήματα, διαγράμματα, ερωτήσεις και ασκήσεις και συμβάλλουν στην κατανόηση και εφαρμογή των εννοιών.

Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Μακροοικονομική

Εξηγεί περιληπτικά με απλό και κατανοητό τρόπο τις βασικές έννοιες της Μακροοικονομικής.
€69,95
€62,96

Μικροοικονομική (Β΄ Έκδοση)

Ένα πλήρες και σύγχρονο ανάγνωσμα το οποίο παρουσιάζει ενδελεχώς όλη σχεδόν τη σύγχρονη γνώση στο αντικείμενο της Μικροοικονομικής Θεωρίας, αποτελώντας έναν πολύτιμο βοηθό, τόσο για τα στελέχη επιχειρήσεων ή οργανισμών, όσο και για τους φοιτητές.
€75,44
€67,90

Στατιστική

Παρουσιάζει με απλό τρόπο και πρακτικά παραδείγματα όλες τις μεθόδους της ποσοτικής ανάλυσης των δεδομένων που χρησιμοποιούνται από τα στελέχη επιχειρήσεων.
€62,12
€55,91

Στατιστική - 4η Έκδοση

Παρουσιάζει με απλό τρόπο και πρακτικά παραδείγματα όλες τις μεθόδους της ποσοτικής ανάλυσης των δεδομένων που χρησιμοποιούνται από τα στελέχη επιχειρήσεων.
€54,99
€49,49

Εισαγωγή στην Οικονομική Επιστήμη

Μια ιδιαίτερα περιεκτική και ολοκληρωμένη παρουσίαση της οικονομικής επιστήμης, πλούσια σε παραδείγματα, ιστορίες, συγκρίσεις και εφαρμογές, ορισμούς, διαγράμματα, πίνακες και φωτογραφικό υλικό, ερωτήσεις και προβλήματα.
€57,75
€51,98

Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις

Παρέχει χρήσιμα εργαλεία και μεθόδους για τη διερεύνηση των Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και του Διεθνούς Εμπορίου.
€29,40
€26,46

top