Αναζήτηση
Filters
Close

Σαρανταένας Θέμης

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι σύμβουλος μάρκετινγκ και ανάπτυξης μικρών-μεσαίων επιχειρήσεων και επιχειρηματιών στην Ελλάδα (www.marketingconsultant.gr) και στην Κύπρο (www.marketingconsultant.com.cy) και ασχολείται ενεργά στο μάρκετινγκ τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια.

Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην L’Oréal Hellas σε θέσεις επικοινωνιακού και εμπορικού μάρκετινγκ (Trade Marketing). Με την πολυετή πείρα του στο εμπορικό μάρκετινγκ (δημιουργία μηχανισμών πώλησης στα καταστήματα), έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία.

Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με σεμινάρια μάρκετινγκ και επιχειρηματικών δεξιοτήτων. Είναι εκπαιδευμένος Business and Personal Coach, κάτοχος πιστοποιημένου διπλώματος Personal and Business Coaching από το Kingstown College της Ιρλανδίας. Έχει εκδώσει δύο ebooks: «Η συμπεριφορά του καταναλωτή. Γνωρίστε πώς σκέφτεται και αυξήστε τις πωλήσεις σας!», «Το μάρκετινγκ σε 10 ερωτήσεις – Για μικρές-μεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες» και έναν οδηγό μάρκετινγκ που κυκλοφόρησε ένθετος στο κλαδικό περιοδικό Estetica με τίτλο τα «16 μυστικά επιτυχίας για το μάρκετινγκ μίας μικρής επιχείρησης». Τέλος, επιμελείται και παρουσιάζει την τηλεοπτική εκπομπή «Marketing in Practice» που μεταδίδεται από το SBC TV, το μοναδικό οικονομικό-επιχειρηματικό κανάλι της χώρας, κάθε Πέμπτη στις 21.30.

Σαρανταένας Θέμης : δες τα βιβλία!

32 Φράσεις πελατών που αγαπάμε να μισούμε

Μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τις πιο κλασικές φράσεις πελατών που σας βγάζουν από τα ρούχα σας!
€12,00
€10,80

Η εργαλειοθήκη του Σύγχρονου Επιχειρηματία

Ένα βιβλίο -πρακτικός οδηγός- για την ανάπτυξη της μικρομεσαίας επιχείρησης και του ελεύθερου επαγγελματία.
€17,65
€15,88

Το μάρκετινγκ της επιχείρησής σας + Η εργαλειοθήκη του σύγχρονου επιχειρηματία

Πρακτικοί οδηγοί από τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα
€36,54

Το μάρκετινγκ της επιχείρησής σας + Η εργαλειοθήκη του σύγχρονου επιχειρηματία - xmas offer

Πρακτικοί οδηγοί από τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα
€36,54
€32,89

Το Μάρκετινγκ της Επιχείρησής σας!

Πρακτικός οδηγός για τον σχεδιασμό της στρατηγικής μάρκετινγκ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων εύκολα, γρήγορα και σωστά.
€21,08
€18,97

top