Αναζήτηση
Filters
Close

Online από τον ΙΑΝΟ – Γλώσσα του σώματος: εργαλείο αύξησης των πωλήσεων

Σε ζωντανή μετάδοση από το βιβλιοπωλείο Ιανός

Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου «Η εργαλειοθήκη του σύγχρονου επιχειρηματία» του συμβούλου μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, την Τρίτη 30 Ιουνίου και ώρα 18:00 – 19:00 διοργανώνεται δωρεάν online ομιλία με θέμα "Γλώσσα του Σώματος: εργαλείο αύξησης των πωλήσεων." Την ομιλία παρουσιάζουν οι εκδόσεις Rosili σε συνεργασία με την Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS με εισηγητή τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα. 

Θεματολογία:

Η μη λεκτική επικοινωνία, μια δεξιότητα της τέχνης της επικοινωνίας, είναι μια από τις βασικότερες δεξιότητες για την αύξηση των πωλήσεων και τη βελτίωση της επιχειρηματικότητας. Οι τεχνικές επικοινωνίας αποτελούν ένα από τα οκτώ εργαλεία ανάπτυξης και εξέλιξης που παρουσιάζονται αναλυτικά στο βιβλίο «H Εργαλειοθήκη του σύγχρονου επιχειρηματία» του σύμβουλου μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα. Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου από τις εκδόσεις Rosili ο συγγραφέας θα μιλήσει για τη σημασία της σωστής χρήσης της γλώσσας του σώματός μας κατά τη διαδικασία της πώλησης.

Έως και το 80% των πληροφοριών που λαμβάνουμε σε μια συνομιλία, ή άλλη οπτική επαφή, μεταδίδεται με μη λεκτικά μηνύματα. Η γλώσσα του σώματος ενισχύει ή αποδομεί αυτό που θέλουμε να εκφράσουμε. Μέσα από την ομιλία αυτή θα δούμε:

  • Ποιες είναι οι βασικές αρχές της χρήσης της Γλώσσας του Σώματος.
  • Πως μπορούμε να χτίσουμε εμπιστοσύνη χρησιμοποιώντας το σώμα μας.
  • Πως πρέπει να ερμηνεύουμε τις βασικές κινήσεις ενός συνομιλητή.
  • Τις βασικές 3 τεχνικές για να προωθήσουμε τον εαυτό μας ή τα προϊόντα μας επιτυχημένα με τη σωστή χρήση των κινήσεών μας

Στόχος μας θα είναι να γνωρίσετε τα μυστικά εκείνα που θα σας βοηθήσουν:

α) να πουλήσετε περισσότερο στους πελάτες σας,
β) να κινητοποιήσετε τους συνεργάτες σας να γίνουν πιο παραγωγικοί και
γ) να κερδίσετε τους συνομιλητές σας

Πότε: Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 ‘Ωρα: 18.00-19.00

Τρόπος συμμετοχής στην δωρεάν online ομιλία: Η ομιλία θα προβληθεί ζωντανά από τη σελίδα του ΙΑΝΟΥ στο FACEBOOK. Για την διευκόλυνσή σας μπορείτε να εγγραφείτε εδώ ώστε να σας έρθει ειδοποίηση υπενθύμισης.

 

Πληροφορίες για το βιβλίο:

To βιβλίο «H Εργαλειοθήκη του σύγχρονου επιχειρηματία» είναι ένας πρακτικός οδηγός για την ανάπτυξη της μικρομεσαίας επιχείρησης και του ελεύθερου επαγγελματία.

Γραμμένο με απλά λόγια, χωρίς ακαδημαϊκές ορολογίες, με πλούσια παραδείγματα από την Ελληνική αγορά μέσα από τα μάτια, τις επαγγελματικές εμπειρίες και την ουσιαστική προσέγγιση ενός ειδικού που δραστηριοποιείται έντονα στην αγορά και βοηθάει στην ανάπτυξη των ΜμΕ επιχειρήσεων.

Η εργαλειοθήκη του Σύγχρονου Επιχειρηματία

Πληροφορίες για τον συγγραφέα:

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών  στην Ελλάδα και στην Κύπρο και ασχολείται ενεργά στο χώρο πάνω από δεκαοκτώ χρόνια. Το 2019 βραβεύτηκε ως «Best Marketing Consultant» στα βραβεία Franchise για την προσφορά του στον κλάδο.

Διαβάστε περισσότερα για τον συγγραφέα/ομιλητή εδώ.

top