Αναζήτηση
Filters
Close
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2016' 'Ιούλιος'

Athens Insiders: Περιηγήσεις κατά Παραγγελία

Στο άκουσμα της λέξης ξενάγηση το μυαλό μας ταξιδεύει συνειρμικά σε μια συγκεκριμένη εικόνα, αυτής του γκρουπ πολυάριθμων τουριστών που, συνωστιζόμενοι, ακολουθούν κατά πόδας τον ξεναγό. Ωστόσο, για μία ομάδα ανήσυχων νέων, τους Athens Insiders, η έννοια της περιήγησης είναι ολίγον τι διαφορετική, καθότι είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του εκάστοτε πελάτη.

 

 

 

Ποια είναι η σημασία του mindfulness

Γιατί η ενσυνειδητότητα (mindfulness) είναι τόσο σημαντική στη ζωή μας; Πώς μπορεί να μας ωφελήσει στην καθημερινότητα, στην εργασία, στο σώμα και στο πνεύμα, στις σχέσεις, στη διατροφή;

 

Καλοκαιρινές βιβλιοπροτάσεις

Αυτό το καλοκαίρι σας προτείνουμε να πάρετε μαζί σας βιβλία για να εξασκήσετε το μυαλό σας, να διώξετε το άγχος και να φροντίσετε την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή!

Πώς να είστε συνεπείς με τις προθεσμίες

Πολλή δουλειά και λίγος χρόνος. Μερικές φορές δείχνει αδιανόητο. Όταν σκέφτεστε τι πρέπει να κάνετε και τις προθεσμίες που πρέπει να προλάβετε, είναι πολύ εύκολο να πανικοβληθείτε και να σκεφθείτε «Αποκλείεται να τελειώσω αυτή τη δουλειά στην ώρα της!».

Το βιβλίο «Καθαρό Μυαλό Mindfulness: πάνω από 100 γρήγορες ασκήσεις για πιο ήρεμη ζωή» σας προσφέρει συμβουλές και ασκήσεις ώστε να καταφέρετε να τηρείτε τις προθεσμίες. 

Κριτική για το βιβλίο γρίφων "Αντικειμενική Σκέψη"

Η business coach Δήμητρα Ζερβάκη παρουσιάζει το βιβλίο γρίφων "Αντικειμενική Σκέψη" από τη σειρά "Τρόπος Σκέψης". Την ευχαριστούμε θερμά!

 

top